Over Erve Groot Wegereef

Over Erve Groot Wegereef

Erve Groot Wegereef is een combinatie van Bed and Breakfast met een sociaal ontwikkelbedrijf. We staan dagelijks klaar voor onze gasten. Laten hen graag genieten van onze comfortabele boerderijkamers en een ontbijt dat met liefde en aandacht is samengesteld. We vertellen hen graag over ons mooie Twente en geven tips over culinaire, culturele en sportieve activiteiten in de omgeving.

B&B Twente
Sociaal ontwikkelbedrijf

Het zijn de mensen die het verschil maken. Zo ook op Erve Groot Wegereef. Onze medewerkers vinden hier, in een veilige, rustige omgeving de tijd en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Om te ervaren dat ze de moeite waar zijn. Om te ontdekken waar ze goed in zijn en om erachter te komen dat ze zich steeds meer vaardigheden eigen maken.

Afstand tot de arbeidsmarkt is een breed begrip

Om heel uiteenlopende redenen hebben medewerkers op Erve Groot Wegereef een afstand tot de arbeidsmarkt.  Dit zijn:  

  • mensen met een licht verstandelijke beperking (voor zinvolle dagbesteding)
  • mensen die vanuit een uitkeringspositie werkervaring en werkritme willen opdoen in een beschermde omgeving en in eigen tempo:
    • om zelfvertrouwen op te bouwen
    • om vaardigheden te ontwikkelen
    • om zich voor te bereiden op een betaalde baan op de arbeidsmarkt
Vakkrachten en vrijwilligers

Naast vakkundige begeleiders werkt Erve Groot Wegereef ook graag met vrijwilligers. Dit zijn mensen die ons sociaal ontwikkelbedrijf inclusief B&B, een warm hart toedragen en ons helpen. Ons team stelt zich graag aan je voor. Wil je weten wat we zoal meemaken bij Erve Groot Wegereef? Volg ons op Facebook en LinkedIn of bekijk de fotoverhalen.  

Meedoen bij Erve Groot Wegereef

Vraag jij je af of Erve Groot Wegereef misschien iets voor jou is? Vraag jij je af wat we hier allemaal doen? Mail of bel Wendy voor een afspraak en loop gerust eens een paar uur of een dag met ons mee.