Boerderijkamers

Boerderijkamers

Daar waar vroeger koeien en jonge stieren stonden, hebben we in 2021 vier comfortabele zit- slaapkamers gebouwd voor onze gasten. De goed te ventileren B&B kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed met uitstekende matras (heel belangrijk ) en een ruime eigen badkamer met douche en toilet. Liever een kamer met eenpersoonsbedden? Geef het aan bij de reservering en we zorgen ervoor.

In de hele B&B is goede Wifi beschikbaar. En mis je iets, vraag ons ernaar. Wat ons betreft mag het jou als gast van Erve Groot Wegereef nergens aan ontbreken.

De zit-/slaapkamers, ieder met een eigen thema, bieden veel privacy, rust en een geweldig uitzicht. Drie kamers grenzen aan de hertenweide.

Voor de fietsen hebben een ruime afsluitbare fietsenstalling beschikbaar met stopcontacten, zodat ook de fietsen weer helemaal opgeladen zijn na een overnachting bij ons.

Ook voor de auto’s zijn ruime parkeerplaatsen beschikbaar met twee laadpunten, zodat ook deze weer helemaal opgeladen zijn na een overnachting bij ons.

klik op onderstaand logo voor een indruk (review) van de gasten die al eens bij ons geweest zijn.

De Paardenstal is bijzonder, omdat je in de avond een prachtig uitzicht hebt op de zonsondergang en uitzicht op de hertenweide.

Het Varkenskot heeft als extra’s de tv en het uitzicht op de hertenweide.

De Koeienstal is extra ruim in vergelijking met de andere kamers en biedt ook het uitzicht op de hertenweide.

De Stierenstal is, net als het erf en de zit- eetkamer, volledig rolstoeltoegankelijk en hier staat een hoog-laagbed. Indien gewenst kunnen we hier een papegaai aan toevoegen. Ook de badkamer is van allerlei gemakken voorzien.

Klik op deze link: bedandbreakfast.nl voor de uitstekende reviews

B&B Twente
Rolstoeltoegankelijk

Als je wilt is het mogelijk om te ontbijten op de eigen kamer. Of kom gezellig naar de eetkamer met twee- en vierpersoonstafels. De zit-/slaapkamers, ieder met een eigen thema, bieden veel privacy, rust en een geweldig uitzicht. Drie kamers grenzen aan de hertenweide. Ook beschikken we over een kamer, die volledig rolstoeltoegankelijk is en waar een comfortabel hoog-laag bed staat.  

B&B Twente
Meer informatie

Heb je vragen over Erve Groot Wegereef, een reservering of iets anders? Mail of bel met Wendy, 06 2325 9982 Ik help je graag.