Boerderijkamers

Boerderijkamers

Daar waar vroeger koeien en jonge stieren stonden, hebben we in 2020 vier comfortabele zit- slaapkamers gebouwd voor onze gasten. De goed te ventileren B&B kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed met uitstekende matras (heel belangrijk 😉) en een eigen badkamer met toilet. Liever een kamer met eenpersoonsbedden? Geef het aan bij de reservering en we zorgen ervoor.

Bekijk ook op bedandbreakfast.nl

Gezellige zit- en eetkamer

Onze vier boerderijkamers liggen rondom de zit- en eetkamer. Fijn om daar in de ochtend te genieten. Blijf je wat langer, geniet dan aan de lange tafel met een gezelligheidsspel, een goed boek of tijdschriften. Mis je iets, vraag ons ernaar. Wat ons betreft mag het jou als gast van Erve Groot Wegereef nergens aan ontbreken.

Rolstoeltoegankelijk

Als je wilt is het mogelijk om te ontbijten op de eigen kamer. Of kom gezellig naar de eetkamer met twee- en vierpersoonstafels. De zit-/slaapkamers, ieder met een eigen thema, bieden veel privacy, rust en een geweldig uitzicht. Drie kamers grenzen aan de hertenweide. Ook beschikken we over een kamer, die volledig rolstoeltoegankelijk is en waar een comfortabel hoog-laag bed staat.  

Meer informatie

Heb je vragen over Erve Groot Wegereef, een reservering of iets anders? Mail of bel met Wendy, 06 2325 9982 Ik help je graag.