Fietsarrangement

Ben je nog op zoek naar een comfortabele en gastvrije B&B tijdens de Fiets4daagse? B&B Erve Groot Wegereef heeft een speciaal arrangement samengesteld waar je na een dag fietsen heerlijk tot rust komt.

Het arrangement bestaat uit vier overnachtingen inclusief een heerlijk uitgebreid streekontbijt en onbeperkt heerlijke Beukenhorstkoffie. Ook parkeren en de uitstekende Wifi is inbegrepen.

Voor de fiets is een ruime overdekte en afsluitbare stalling met oplaadpunt aanwezig.

De prijs voor het arrangement (o.b.v. een 2-persoonskamer) is
€ 384,00 exclusief toeristenbelasting ad € 1,55 p.p.p.n.

Reserveren kan via de website www.ervegrootwegereef.nl/ www.bedandbreakfast.nl of mail naar info@ervegrootwegereef.nl. Telefonisch of per app kan ook: 06-53580892 of 0547-333253.
(o.v.v. FIETS4DAAGSE)

Namens Team Erve Groot Wegereef van harte welkom.

*Een citymap van de Hof van Twente met alle knooppunten is gratis beschikbaar.

Weekendarrangement

  • 2 overnachtingen in comfortabele tweepersoonskamers
  • ontvangst met koffie/thee/warme chocomel en echte Twentse krentenwegge
  • onbeperkt gebruik maken van de koffieautomaat (Beukenhorst koffie) en thee
  • 2x een uitgebreid ontbijt aan de grote tafel met streekproducten
  • kleine attentie
  • gratis parkeren
  • gratis gebruik van goede Wifi
  • gezelschapsspellen beschikbaar
  • keuken met oven en kookplaat, maar ook servies en bestek en een supersnelle vaatwasser.

De prijs voor het arrangement (o.b.v. een 2-persoonskamer) is € 816,00 exclusief toeristenbelasting ad € 1,55 p.p.p.n.

B&B Twente Erve Groot Wegereef
11
Wandelen en fietsen in Twente

Wandelen en fietsen rond Erve Groot Wegereef is mooi in elk seizoen van het jaar. Goed te weten dat onze B&B, voor een aangename tussenstop, dichtbij het populaire Overijssels Havezatenpad ligt. Dit is een lange afstandswandeling (270 km tussen Oldenzaal en Steenwijk). Maar we hebben nog veel meer prachtige fiets- en wandelroutes voor je klaar liggen. Liever zelf een route samenstellen? Dat gaat heel eenvoudig met de knooppuntenroute via Fietsnetwerk.nl. Vraag ons naar fijne rustpunten onderweg, gezellige terrassen of goede restaurants. We geven je graag een paar tips mee. Picknicken onderweg? Laat het ons weten en we regelen een lunchpakket.

De zes kastelen fietsroute Diepenheim

Zeer geliefd in Twente is de zes kastelen fietsroute in en rond Diepenheim. En je raadt het al, Weldam is één van de kastelen waar je langs komt. De route van ongeveer 30 kilometer lang, leidt je ook langs Nijenhuis (het ouderlijk huis van Sander Schimmelpenninck), Huis te Diepenheim, Wegdam, Warmelo en Westerflier. Stap ook even af bij het Oranjemuseum aan de Prinsendijk. Je vindt er een indrukwekkende verzameling oranjecuriosa en Twents antiek op een prachtig gelegen boerenerf.  

Activiteiten en evenementen in Twente

Twente is een actieve regio waar allerlei culinaire, muzikale en culturele evenementen plaatsvinden het jaar door. Houd de agenda Hof van Twente in de gaten en ook de regionale ‘Wat te doen in Twente’. Heb je vragen over activiteiten of evenementen? Vraag het ons, we adviseren je graag.