Logeren bij…

Ingezonden door Dirk en Wilma Spek:


Vanaf het prille begin zijn wij gasten van Wendy en Alfons, die zeer gastvrij zijn. Inmiddels zijn we al zes keer bij hen geweest. Samen met hun team zorgen zij voor de schone kamers, het uitgebreide ontbijt en de aankleding van de B&B.

De omgeving van Erve groot Wegereef is schitterend om te wandelen en te fietsen zoals de kastelenroute vanaf de B&B. Een bezoekje aan wijngaard Hof van Twente in Bentelo is zeker een aanrader, evenals restaurants in de omgeving,
Het is een heerlijke plek om te verblijven

Logeren bij…

4 juni 2021

Een nachtje in de prachtige bed and breakfast van Wendy en Alfons. Heerlijk vertoeven in bijzonder ruime kamers, een zalige douche en tussen de weilanden. Service en aandacht staan duidelijk boven aan het prioriteitenlijstje.

Op verzoek vertellen ze over de omgeving en historie van het prachtige Weldam. Een wandeling rondom kasteel Weldam of het iets verder gelegen Twickel is zeker een aanrader als je hier in de buurt bent.

En het mooie is … we mogen nog een nachtje en komen zeker nog eens terug.

Bedankt!

Groetjes fam. Bastiaans uit Nijverdal.

B&B Twente

Logeren bij…

Eerste paasdag 2021

Wendy en Alfons,

Proficiat met jullie prachtige Bed & Breakfast. Hoe fijn is het om weer te mogen slapen in de vertrouwde Slotshoek, voelt voor ons nog steeds een beetje als “thuis”. Het bed sliep heerlijk en alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit! Lekker weer op de fiets stappen voor een fietstocht door het Weldam. We weten zeker dat dit voor iedereen die hier komt overnachten verrassend zal zijn: bossen, kastelen en natuurlijk vriendelijke Tukkers ontmoeten. Wij gaan in Brabant veel reclame maken. Heel veel geluk en wij komen zeker terug!

Laurens & Margot ter Huurne – Goirle

Logeren bij…

Op 19 maart 2022 is onze B&B bezocht door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. In onderstaande rapportage worden alle bevindingen en resultaten voortkomend uit het mystery guest bezoek weergegeven.
Wat een prachtige locatie! Midden in de natuur. Prachtige uitzichten en wij hadden het geluk om reeën te kunnen zien. We voelden ons gelijk welkom in deze prachtige B&B, de gastvrouw bood ons koffie/thee met een heerlijke grote plak krentenwegge aan. Samen met nog een andere gast heeft ze ons het e.e.a over het ontstaan van deze B&B verteld. Ook vertelde ze dat mensen met een beperking een aantal dagen per week haar hielpen met het ontbijt en andere voorkomende werkzaamheden. De kamers zijn ruim, prachtige details b.v. de oude gebinten, echt fantastisch. De douche is ruim en van alle gemakken voorzien, echt luxe uitstraling. De gemeenschappelijke ruimte is prachtig, aan alles is gedacht, er liggen spelletjes in de kast en bladen om te lezen. Van de prachtige koffiemachine mag je gratis gebruik van maken. Echt een extraatje! Alles is super schoon en stijlvol. Het ontbijt was heerlijk gevarieerd, leuk gepresenteerd en we zijn enorm verwend. Later nog gesproken met gastvrouw en gastheer, ze hebben een hele grote passie voor hun B&B. Jullie hebben er iets moois neer gezet! We hebben ook gesproken over televisie op de kamers. Op dit moment staat er één tv op een van de kamers. Dit is een bewuste keus van jullie. In de gemeenschappelijke ruimte hangt een tv. Wendy en Alfons heel erg bedankt voor de gastvrijheid en heel veel plezier met het runnen van jullie mooie stek!

Classificering naar aanleiding van dit bezoek:

Uw Bed & Breakfast is ingedeeld in de categorie: 3 tulpen Behaald aantal punten: 49 Uw B&B voldoet aan de basisnormen voor 3 tulpen en daarmee aan onderstaande specificatie: “Dit niveau biedt u als gast een bovengemiddelde kwaliteit. Het Bed & Breakfast is comfortabel, gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden zoals een eigen wastafel, informatie over de omgeving en een uitgebreid ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel.”