Mee doen?

Mee doen?

Erve Groot Wegereef combineert een Bed & Breakfast met een sociaal ontwikkelbedrijf. De mensen die hier werken, zijn gastvrij en houden ervan om het anderen naar de zin te maken. We zorgen dat onze gasten zich meteen welkom en thuis voelen. Door de prachtige landelijke omgeving en de mooie, nieuwe boerderijkamers die voorzien zijn van alle comfort, maar vooral ook door de servicegerichtheid van onze vriendelijke medewerkers en vrijwilligers.

17 augustus 2020 pinken
Medewerkers Erve Groot Wegereef

Elk mens heeft z’n eigen talenten. Soms overduidelijk aanwezig, soms een beetje verborgen of zelfs onbekend. Ben jij gastvrij (of wil je dit graag leren) en servicegericht? Houd jij van een rustige, landelijke omgeving waarin jij gezien wordt om wie je bent? Gun jij jezelf deze fijne plek, waar begeleiding aanwezig is en waar jij jezelf mag ontwikkelen in jouw eigen tempo? Misschien is Erve Wegereef dan wel de juiste stek voor jou. Wil je kennismaken, een dag meelopen, heb je vragen, mail of bel dan met Wendy:  06 – 232 599 82.

Wie werken er bij Erve Groot Wegereef:
 • mensen met een licht verstandelijke beperking (voor arbeidsmatige dagbesteding)
 • mensen die vanuit een uitkeringspositie werkervaring en werkritme willen opdoen in een beschermde omgeving en in eigen tempo:
  • om zelfvertrouwen op te bouwen
  • om vaardigheden te ontwikkelen
  • om zich voor te bereiden op een betaalde baan op de arbeidsmarkt
Bij Erve Groot Wegereef werken:
 • mensen die in de ziektewet zitten en bij ons werken aan herstel
 • Jongeren net van school, met of zonder diploma, die werkervaring willen opdoen
 • Mensen met een uitkering (Bijstand, WIA of Wajong) die in een fijne omgeving willen werken
 • Mensen met een indicatie voor dagbesteding (PGB)
Vrijwilligers Erve Groot Wegereef

Naast vakkundige begeleiding werkt Erve Groot Wegereef ook graag met vrijwilligers. Dit zijn mensen die ons sociaal ontwikkelbedrijf inclusief B&B, een warm hart toedragen in de vorm van hulp en begeleiding. Zo gaan vrijwilligers soms mee met een medewerker naar een lokale ondernemer om boodschappen te doen. Ook helpen vrijwilligers bij klusjes in en rond onze boerderij.

Vraag jij jezelf af wat de mogelijkheden zijn bij Erve Groot Wegereef voor jou? Kom dan eens kennis maken met ons en loop eventueel een dag mee om te zien wat we doen. Mail of bel met Wendy: 06 – 232 599 82.