Bed & Breakfast

Prijzen inclusief heerlijk ontbijt

Je krijgt in onze fraai verbouwde Twentse boerderij een goed bed waarin het heeeerlijk slapen is. De volgende ochtend geniet je van een goed ontbijt. We maken het met liefde van de beste producten en ingrediënten, vers uit eigen streek.

 

Prijs vanaf € 99,50 per kamer, per nacht

  • Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting
  • Reserveren op dezelfde dag? Bel me even! M: 06 232 599 82
  • Geen huisdieren toegestaan in de B&B
  • Gratis annuleren kan tot 24 uur voor de aankomstdag.

Gratis parkeren en laden

Erve Groot Wegereef stelt uitstekende wifi beschikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en een laadpaal, waar u makkelijk met uw eigen pasje kunt laden. In de overdekte stalling is ruimte genoeg voor het veilig laden en parkeren van (elektrische) fietsen.

Bed and Breakfast in Twente

Een Bed & Breakfast huren in Twente is logeren tussen de koeien, landerijen en kastelen. Erve Groot Wegereef is een Weldammer boerderij met een bijzonder verhaal. Het is eeuwenoud, en maakt deel uit van een Landgoed. Als bewoners van dit erf ondernemen we vanuit ons hart. Een groot en sociaal hart met oog voor mensen die onze aandacht en een duwtje in de rug goed kunnen gebruiken. Bij ons werken mensen die, met wat extra begeleiding, en joúw waardering, groeien en zich ontwikkelen. Net als wij, begroeten zij je graag op Erve Groot Wegereef en zorgen ze ervoor dat het jouw nergens aan ontbreekt.

17 augustus 2020 pinken
Boerderijkamers Twente

De vier comfortabele boerderijkamers liggen rondom een gezellige zit- en eetkamer. Als je wilt, serveren wij ontbijt op de eigen kamer, maar je bent ook van harte welkom om aan te schuiven in de eetkamer. Daar zijn meerdere kleine zitjes en een lange tafel. Op de bar voor koffie en thee presenteren we ook lekkere producten uit de streek. Laat je verrassen door lokale gerechten en door de creativiteit van onze medewerkers.

Wat te doen in Twente

Hengevelde is het dichtstbijzijnde dorp (ongeveer een kilometer verderop). Andere kernen in de gemeente Hof van Twente, waarin Erve Groot Wegereef ligt, zijn Markelo, Goor, Diepenheim, Delden en Bentelo. De regio Twente staat bekend om de prachtige natuur met vele fiets- en wandelpaden. In deze regio vind je ook gezellige steden en schilderachtige dorpjes. Wat dacht je van Ootmarsum, Hengelo, Enschede en Almelo. Twentenaren staan bekend als harde werkers, maar ook als levensgenieters. Een Twents gezegde is: ‘Wie hoalt van een kort gebed, en een lange metworst’.
Wil je tips over voor restaurantjes en winkels, mooie musea en evenementen? Bekijk ‘Visit Hof van Twente’ voor actuele informatie of vraag ons ernaar.

IMG-20180907-WA0012